Utilizare

UTILIZAREA WEBSITE-ULUI WWW.OOOOO.RO, SUBDOMENIILOR WWW.ROMANIA.OOOOO.RO, SUBDIRECTOARELOR WWW.OOOOO.RO 

CONCEPT STRUCTURA

Indiferent ca sunteti utilizator incepator sau avansat website-ul www.ooooo.ro si subdomeniile acestuia gazduiesc informatii structurate in asa fel incat sa fie cat mai la indemana tuturor.
Structurat in subdomenii si subdirectoare www.ooooo.ro poate fi accesat si sub forma www.judet.romania.ooooo.ro sau www.ooooo.ro/sectiune/ asa incat informatia sa fie cat mai facil de accesat.


NAVIGARE

Pentru a naviga prin platforma online www.ooooo.ro, subdomenii si subdirectoarele acestuia nu este necesar sa va creati un cont.


INREGISTRARE CONT

Pentru inregistrarea unui cont nou in platforma online www.ooooo.ro este necesar sa detineti o adresa de email valida si sa accesati sectiunea de „INREGISTRARE„, completand cu atentie toate campurile dupa care FINALIZATI INSCRIEREA.


AUTENTIFICARE IN CONT

Daca detineti un cont in platforma online www.ooooo.ro pentru autentificare apasati butonul specific de „AUTENTIFICARE” si completati campurile cu numele de utilizator si parola contului.


RECUPERARE PAROLA

Pentru recuperare parola click aici si completati campurile solicitate. Un email va fi trimis automat la adresa de email a contului cu instructiuni pentru resetarea parolei.


VIZUALIZARE ANUNTURI

Pentru a vizualiza anunturile si ofertele transmise de catre utilizatorii site-ului nu este necesar sa detineti un cont in site.
Anunturile si ofertele transmise de catre utilizatori si publicate in site nu sunt verificate de catre administratia www.ooooo.ro referitor la veridicitatea ofertei, administratia nefiind raspunzatoare pentru anunturile postate de catre tertele parti si in acest sens este necesar sa verificati inainte de achizitionarea oricarui serviciu sau produs regasit in cadrul sectiunilor de anunturi si oferte.


ADAUGARE ANUNTURI NOI

Pentru a adauga anunturi noi este necesar sa detineti un cont sau sa creati unul, necesar administrarii acestora ulterior.
Anunturile postate fara a avea un cont inregistrat nu pot fi administrate ulterior si pot fi sterse de catre administratie in orice moment fara nicio instiintare in prealabil.

Adauga Anunt: PAS1. selectati „ADAUGA ANUNT GRATUIT” / PAS2. selectati sectiunea de aparteneneta/ PAS3. completati cu atentie toate campurile / PAS4. apasati butonul „FINALIZEAZA INSCRIEREA”.

Toate anunturile trimise spre publicare vor fi vizualizate de catre un administrator inainte ca acestea sa devina publice.


ADMINISTRARE ANUNTURI

Pentru a edita sau sterge un anunt adaugat de catre dvs in platforma online este necesar sa va autentificati in cont selectati sectiunea „ADMINISTRATE ANUNTURI„, selectati sectiunea in care este postat si utilizati butoanele pentru editare, stergere, dezactivare anunt.

NOTA: anunturile adaugate in platforma online inainte de a detine un cont nu pot fi administrate ulterior de catre detinatorul acestora, acestea necesitand pentru stergere din sistem, raportare din pagina anuntului si ulterior confirmare prin corespondenta cu administratorii site-ului www.ooooo.ro de la aceeasi adresa de email utilizata in cadrul publicarii anuntului. In cazul in care administratia site-ului observa neconcordante poate sterge, edita sau dezactiva anuntul cu sau fara instiintare in prealabil.


RAPORTEAZA

Indiferent ca sunteti utilizator inregistrat sau vizitator al site-ului www.ooooo.ro si vizualizati un articol, un anunt, un comentariu, imagini, continut video, continut audio, neadecvat legislatiei in vigoare, neadecvat cu conceptul website-ului si a sectiunii unde este postat, va rugam sa raportati si sa trimiteti o descrie cat mai detaliata a continutului sesizat ca fiind neadecvat.
Va multumim anticipat in acest sens deoarece dorim sa mentinem un site cat mai curat informational in asa fel incat toti vizitatorii si utilizatorii acestuia sa se bucure de o experienta placuta.
In acest sens vom lua masurile care se impun de la caz la caz.


La prezenta sectiune UTILIZARE se vor tine cont si de Termenii si Conditiile website-ului www.ooooo.ro tot odata completati de legislatia in vigoare atat pentru persoane fizice cat si pentru persoane juridice.

RoooooMANIA designed by DAS - DYNAMIC ACTIVE SOLUTIONS SRL, CUI: RO28345450, Nr.Reg.Com: J40/4599/2011
WEB: 1V.RO | 9V.RO | ZINX.RO | D-A-S.RO | VERTEILER.RO | OOOOO.RO | BIGMONSTER.RO | MEAN-WELL.RO
Frontier Theme
Sari la bara de unelte